برخورد یک کامیونت با بدنه پل جمهوری اسلامی جان راننده را گرفت + فیلم (۱۰ فروردین ۱۴۰۵) ویدئو | تحقیر ادامه‌دار ژاپن، از ۱۹۴۵ تا ۲۰۲۶ ویدئو| مداحی زیبای بنی‌فاطمه در اجتماع مردمی میدان ولیعصر ویدئو| لحظه تلخ بی‌تابی مادر یک دانش آموز شهید مدرسه میناب ویدئو| نجات معجزه‌آسای یک مادر ایرانی پس از اصابت ترکش پرتابه‌های دشمن آمریکایی-صهیونی ویدئو| سرباز شدم برای همچین روزی! یک باک بنزین در آمریکا ۱۵۰ دلار + فیلم اینفوگرافی | اسرائیل جلاد خبرنگاران: نگاهی به جنایت صهیونیست‌ها علیه رسانه و خبرنگاران ویدئو | روایتی از حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه العربی قطر در تهران ویدئو | اجرای نمایش کودکان به یاد شهدای مدرسه میناب در حرم مطهر امام رضا (ع) ویدئو| رهبران قبایل پشتون پاکستان: میلیون‌ها نفر از قبایل پشتون آماده‌اند تا در کنار ایران علیه اسرائیل جهاد کنند ویدئو| هشدار جدی فرمانده آمریکایی: عملیات زمینی علیه ایران خطرناک و یک کابوس است! ویدئو| پیامد اعتماد به ترامپ، یک نفتکش در تنگه هرمز به گل نشست ویدئو| سرگردانی ساکنان اراضی اشغالی در فرودگاه اردن (۹ فروردین ۱۴۰۵) اینفوگرافی | ویژگی‌های هواپیمای آواکس که توسط ایران منهدم شد اینفوگرافی | مهم‌ترین دستاورهای نظامی و دفاعی ایران در ۲۴ ساعت گذشته (۸ فروردین ۱۴۰۵) ویدیو | در جزیره بوبیان کویت چه تعداد از امکانات آمریکا نابود شده‌است؟ ویدئو | مظلومیت، درس مدرسه شجره طیبه ویدئو | ادعای جدید ترامپ: کوبا بعدی است! ویدئو | کدام مناطق کشور همچنان بارندگی دارند؟
سرخط خبرها

درباره غلامرضا قدسی، شاعر و مبارز شاخص مشهد | چراغ مهر

غلامرضا قدسی شاعر و مبارز انقلابی اهل مشهد است که چندین‌بار توسط ساواک دستگیر شده بود.
  • کد خبر: ۹۱۹۴۲
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۷

شهرآرانیوز؛ سه‌شنبه بیست‌و یکم آذرماه ۱۳۶۸ یکی از شاعران و مبارزان شاخص مشهد بر اثر ایست قلبی از دنیا می‌رود و طبق وصیتش در صحن آزادی حرم امام رضا(ع) در جوار قبر جودی خراسانی به خاک سپرده می‌شود.

غلامرضا قدسی شاعر و مبارز انقلابی که چندین‌بار توسط ساواک دستگیر شده بود، علاوه بر شعر و حضور تاثیرگذار در محافل ادبی، سال‌ها در دانشگاه فردوسی مشهد مشغول تدریس بوده است و همچنین دوره‌هایی در نهادهای فرهنگی مسئولیت داشته است، بسیار سخن و مرثیه گفته‌اند.

محمد قهرمان در مرثیه‌ای برای قدسی و اخوان می‌نویسد:

«از آسمانِ توس دو اختر به هشت ماه / بیرون شدند و ماه ز غم بر فلک خمید / نُه روز مانده بود ز آذر که ناگهان / قدسی غروب کرد و شد از دیده ناپدید / شهریور آمد و چو ازان چار روز رفت / بی‌نور شده ستاره‌ی تابنده‌ی امید»

همچنین در بخشی از پیام مقام معظم رهبری درباره قدسی می‌خوانیم:

« این چهره منور ادبیات معاصر ایران از جمله شخصیت‌های نادری بود که در دوران اختناق ستم‌شاهی حربه شعر و ادب را در راه تحقق انقلاب مقدس اسلامی با چیره‌دستی به‌کار برد و سال‌ها رنج مبارزه‌ای دشوار و تلاشی پی‌گیر را بر خود هموار کرد.»

«چراغ مهر» نام مستندی است که معاونت رسانه‌های نوین موسسه فرهنگی شهرآرا در دست تولید دارد و آن‌چه تماشا کردید بخش کوتاهی از آن مستند است که به مناسبت سی‌و دومین سالگرد درگذشت این شاعر خراسانی منتشر شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->